svinsan_admin
svinsan_admin

Terugblik op Iftar met INSAN

“Afgelopen week hadden we bij INSAN het genoegen om onze gemeenschap te verwelkomen voor een gedenkwaardig en jaarlijks evenement: Iftar met INSAN. Als studentenvereniging hebben we samen een avond vol samenzijn, kennisdeling en solidariteit beleefd, wat ons als studentengemeenschap nog dichter bij elkaar heeft gebracht.

Wat deze avond zo speciaal maakte, was niet alleen de profijtvolle lezing en het lekkere eten, maar vooral ook de betrokkenheid en sociale interactie van onze medestudenten. Het was leuk om te zien hoe iedereen zich inzette om ervoor te zorgen dat deze avond een succes werd.

Voorafgaand het verbreken van het vasten hadden we het voorrecht om te luisteren naar een inspirerende lezing van Azzedine Karrat over de Ramadan, de maand van de Quran. Deze lezing zette de toon voor de avond en bracht ons in een sfeer van reflectie en saamhorigheid.

Een van de hoogtepunten van de avond was dat alle opbrengsten werden gedoneerd aan het project in Tanzania, georganiseerd door The Barakah Projects. Als studentengemeenschap hebben we hiermee laten zien dat we ons niet alleen inzetten voor onze eigen ontwikkeling, maar ook voor het helpen van anderen.

Voor velen van was dit misschien de eerste keer dat ze deelnamen aan een evenement van INSAN, maar ik ben ervan overtuigd dat het niet de laatste zal zijn. Deze avond heeft ons als studenten verbonden en ons laten zien hoe krachtig onze gemeenschap kan zijn als we samenwerken.”

Ikrame – Commissielid Marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *