Lid worden

Lid worden

Wanneer je lid wordt van INSAN, draag je bij aan het thuisgevoel dat wij aan Utrechtse moslimstudenten willen bieden. Wacht dus niet langer en word direct lid! 

Lid worden

Voor studenten

Vriend worden

Voor niet-studenten

Belangenbehartiging

Leden van INSAN helpen de vereniging bij de belangenbehartiging van moslimstudenten in Utrecht. INSAN streeft ernaar om een verschilmaker te zijn en verschilmakers te creëren die hun bijdrage leveren aan de islamitische gemeenschap en de Nederlandse maatschappij. Dit doen wij onder meer door een leerschool te zijn op verschillende vlakken en hiermee bij te dragen aan de ontwikkeling van moslimstudenten. Om onze missie en visie waar te maken organiseren wij lezingen, activiteiten, cursussen, trainingen en meer.

Onze leden zijn nodig

Zonder onze leden kunnen wij moslimstudenten niet het thuisgevoel bieden waar wij naar streven. Voor slechts € 15,- per jaar zorg jij er als lid voor dat wij activiteiten kunnen organiseren die bijdragen aan de islamitische, academische en professionele ontwikkeling. Ook draag je actief bij aan het creëren van een thuisgevoel waar zoveel moslimstudenten behoefte aan hebben. Tevens help je als lid INSAN bij de vertegenwoordiging en belangenbehartiging van Utrechtse moslimstudenten. Jij als lid bent dus hard nodig! Hoe meer leden, des te beter wij ons in kunnen zetten voor moslimstudenten en wij onze missie en visie kunnen waarmaken! 

Wat kan INSAN voor u betekenen?

Als lid van INSAN profiteer je van de voordelen die met een lidmaatschap gepaard gaan en draag je financieel bij aan de ontwikkeling van de vereniging. Onze leden zorgen voor het voortbestaan van INSAN en de erkenning van de vereniging bij de HU en UU. Leden hebben ook de mogelijkheid om zich actief in te zetten voor INSAN als commissielid of bestuurslid. Naast lid worden is er ook de mogelijkheid om vriend te worden van INSAN voor slechts € 25,- per jaar. Ook is er de mogelijkheid om een eenmalige donatie te doen.

Lees hier onze lidmaatschapsvoorwaarden