Ramadan2023

Ramadan Mubarak

De Ramadan staat bijna voor de deur, over slechts enkele dagen in shaa Allah.
Moge Allah het vasten voor ons vergemakkelijken en ons de gelegenheid bieden om te reflecteren en onszelf te verbeteren gedurende deze heilige maand.

Om je Ramadan-ervaring te optimaliseren, stellen we graag de INSAN Quran Khatma-planner en de INSAN Ramadan-planner aan je voor. Deze planners kunnen je helpen om specifieke doelen te stellen en te behalen gedurende deze maand.

de INSAN Quran khatma planner

Wil jij tijdens de maand Ramadan de volledige Koran uitlezen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de INSAN Quran khatma planner!

Dankzij deze planner hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe je de Koran in Ramadan kunt lezen. Het enige wat je hoeft te doen is de planner downloaden en je dagelijkse leesdoelstellingen volgen. Zo kun je je tijd en aandacht richten op het lezen en begrijpen van de Koran, en krijg je de kans om dichter tot Allah te komen.

Wacht niet langer en download de INSAN Quran khatma planner vandaag nog! Met deze planner ben je verzekerd van een gestructureerde en succesvolle Koran-leesroutine tijdens de maand Ramadan.

de insan ramadan planner

Ben jij op zoek naar een manier om de maand Ramadan optimaal te benutten en je spirituele doelen te behalen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: de INSAN Ramadan planner!

Met de INSAN Ramadan planner kun je je doelen en intenties voor de maand Ramadan op een gestructureerde manier formuleren en bijhouden. Je kunt bijvoorbeeld dagelijks je gebedstijden, de hoeveelheid Koran die je wilt lezen en je dagelijkse gebeden noteren. Op deze manier blijf je gemotiveerd en gefocust op je spirituele doelen tijdens de maand Ramadan.

Wacht niet langer en download de INSAN Ramadan planner vandaag nog. Maak van deze Ramadan een onvergetelijke en verrijkende ervaring!