Vereniging

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Geschiedenis van INSAN

In 2004 hebben voorgaande studenten de studentenvereniging INSAN opgericht als een multiculturele studentenvereniging.
In 2014 hebben we ervoor gekozen om dit om te zetten naar een vereniging met Islam als fundament. We hopen hiermee op de tevredenheid van Allah en een gezellige tijd met onze moslim broeders en zusters.

Wat doet INSAN?

Sinds INSAN een islamitische studentenvereniging is geworden, zijn we ons meer gaan focussen op het delen van kennis. Dit doen wij door leuke en interessante lezingen/bijeenkomsten te organiseren. Buiten dat we kennis enorm belangrijk vinden, staan we ook pal achter het idee dat je moet kunnen genieten van je tijd. Door het organiseren van events als sportavonden, gameavonden, etentjes en meer, proberen wij dit onder onze leden (en niet-leden) aan te moedigen.

Natuurlijk is INSAN ook een handige plek waar jij je netwerk kunt verbreden om als moslimstudent zowel op sociaal als professioneel niveau nog meer te kunnen bieden!

We wensen en streven ernaar een thuisbasis te vormen voor de moslimstudenten in Utrecht.

Missie & Visie

Visie

INSAN zet zich in om verschilmaker te zijn en verschilmakers te creëren die de islamitische gemeenschap en de algehele Nederlandse maatschappij van dienst zullen zijn.

Missie

Onze missie is het versterken van de Nederlandse maatschappij door een milieu te creëren voor de (moslim)studenten waar islamitische,  academische en professionele ontwikkeling centraal staan.

Benieuwd naar onze verenigingsstructuur?
Check deze twee links!