Vereniging

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Geschiedenis van INSAN

Studentenvereniging INSAN is opgericht in 2004 als multiculturele studentenvereniging. In 2014 heeft de vereniging gekozen om een islamitisch karakter toe te voegen aan het fundament van INSAN.

Wat doet INSAN?

Sinds de transitie naar een islamitische vereniging is het verspreiden van kennis over islam onder de studenten een belangrijk doel voor INSAN geworden. Daarnaast moedigen wij onze leden ook aan om zich academisch te ontwikkelen. Onze evenementen, cursussen en andere activiteiten hebben als doel het leveren van een bijdrage aan de spirituele en intellectuele ontwikkeling van de studenten. Als vereniging spelen we ook een rol in het verbreden van het netwerk van onze leden op zowel sociaal als professioneel gebied. We wensen en streven ernaar een thuisbasis te vormen voor de moslimstudenten in Utrecht.

Benieuwd naar ons Team?
Check de pagina.

Missie & Visie

Visie

INSAN zet zich in om verschilmaker te zijn en verschilmakers te creëren die de islamitische gemeenschap en de algehele Nederlandse maatschappij van dienst zullen zijn.

Missie

Onze missie is het versterken van de Nederlandse maatschappij door een milieu te creëren voor de (moslim)studenten waar academische, islamitische en professionele ontwikkelingcentraal staan.

Benieuwd naar onze verenigingsstructuur?
Check de organogram.