Zakelijk

Samenwerken

Wat kan INSAN voor u betekenen?

INSAN is in staat u in contact te brengen met onze leden en een nog veel grotere achterban, bestaande uit studenten en young professionals. Als studentenvereniging willen wij onze leden een goede oriëntatie geven op toekomstige werkgevers. Veel van onze leden kijken naar onze sociale-mediakanalen en evenementen om hen te begeleiden, te adviseren en te inspireren over de kansen die zij hebben.

Studenten zijn de toekomst

Studenten kunnen van grote waarde zijn voor uw bedrijf vanwege hun interesses, opleidingsniveau en uitgebreid netwerk. Zij zijn de bouwstenen van de toekomst. Middels het organiseren van verschillende evenementen zoals cursussen, lezingen en workshop, zijn wij in staat u in contact te brengen met hoogopgeleide studenten uit diverse achtergronden.

Word een Partner

Wij staan open voor samenwerkingsverbanden en bieden u vele mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan promotie via onze nieuwsbrief. Daarnaast is het mogelijk om te adverteren op onze drukbezochte website, sociale media en tijdens evenementen. Wij zijn altijd bereid om een gesprek aan te gaan over uw doelstellingen en hoe wij daarin kunnen bijdragen.

Interesse?

Mocht u interesse hebben om met INSAN in contact te komen over de mogelijkheden, dan
kunt u ons benaderen via het onderstaande formulier of door een email te sturen naar info@insan.nl. U zult zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen.

Samenwerkingen waar we trots op zijn!